Nalazite se ovdje:Proizvodi
Laminator - Impregnator, stroj za posebnu plastifikaciju starih dokumenata
Proces impregnacije i laminacije štiti dokumente, planove, topografske karte i slično od propadanja i oštećenja uzrokovanih upotrebom. Dokumenti velike vrijednosti se podvrgavaju zaštitnom postupku zbog konzerviranja i restauracije.

Dokument, pripremljen za postupak, obložen termoplastičnim folijama i zaštitnim omotačem, umeće se među zagrijane ploče.

Plastična folija se zbog topline topi, a istovremeni pritisak ploča pritišće je uz papir. Papir djelomično apsorbira otopljenu foliju u svoj površinski sloj i postaje impregniran, a djelomično folija ostaje na površini dokumenta kao zaštitni sloj. Propuštanjem kroz valjke pod visokim pritiskom laminirani dokument dobiva konačni oblik.

Prednosti procesa laminacije:

  • dokumenti postaju stabilni i otporni na atmosfersko i kemijsko djelovanje
  • dokumenti postaju mekani i savitljivi, što znatno povećava otpornost na trošenje i mehanička oštećenja te prekidnu čvrstoću i čvrstoću na pregib i istezanje
  • povećavaju se jasnoća i čitljivost dokumenata
  • tako zaštićeni dokumenti mogu se fotografirati i ispitivati pod običnim i ultraljubičastim svjetlom


Impregnator PRB-P je također prikladan za sušenje vlažnih i mokrih dokumenata koji su prethodno bili podvrgnuti različitim procesima neutralizacije, uništavanju insekata i plijesni, dezinfekciji, otklanjanju masnoća itd.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
2018-09-17
Naplata parkiranja
Omogućava izdavanje parkirališne karte sa datumom i vremenom dolaska kodiranim u barcode koji se prilikom izdavanja računa očitava pomoću kamere mobitela.
2018-09-17
Završetak godine za fiskalne kase
Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da svake godine a prije izdavanja prvog računa u novoj godini morate napraviti završetak godine za fiskalne kase kako bi se brojač računa resetirao na 1.

Ovu promjenu morate nužno napraviti prije izdavanja prvog računa u novoj godini.

Upute za završetak godine se nalaze ovdje

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu godinu.
2018-01-01
Učitajte više
O namaDeno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas


DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
www.held.hr