Nalazite se ovdje:Proizvodi
USB na 4 RS232 porta i bluetooth
USB to 4 COM (RS232) ports and one bluetooth port converter
Fisk4 je uređaj koji preko serijskog porta prima podatke o računu sa jedne do četiri kase, kreira xml te ga šalje na Android uređaj. Android uređaj putem GPRS-a ili Wi-Fi šalje zahtjev u PU, te vraća odgovor. Na temelju dobivenog odgovora, uređaj vraća JIR i UID na serijski port s kojeg je poslan zahtjev.

Potpuna sigurnost od krađe privatnog ključa.

Fisk4 ima 4 serijska porta, te može istovremeno opsluživati 4 kase.

Može se koristiti i na računalima sa jednim serijskim portom. U tom se slučaju Fisk4 veže na računalo a printer na Fisk4 te u tom slučaju može opslužiti samo dvije kase.

Prvenstveno je namjenjen računalima na koja se ne mogu instalirati windowsi/linux, pametnim kasama koje nisu na PC platformi, te obveznicima fiskalizacije koji trenutno nemaju priključak na internet.

Komunikacija sa kasama koje nisu na PC platformi može biti RS232, I2C, SPI...

Model No.: Fisk4

 • 4 standardna COM porta
 • neovisan o operativnom sustavu
 • vanjsko napajanje 5V ili USB port
 • mogućnost podešenja svakog porta i to:
  • 1. Parity: Odd, Even, None
  • 2. Data bits: 7 ili 8
  • 3. Stop bits: 1 ili 2
  • 4. baud rate: od 1200 bps do 115 kbps
 • 4 D9 konektora
 • 1 USB B konektor
 • standardni USB kabel A na B
 • dimenzije: 77mm * 125mm * 23mm
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
2018-09-17
Naplata parkiranja
Omogućava izdavanje parkirališne karte sa datumom i vremenom dolaska kodiranim u barcode koji se prilikom izdavanja računa očitava pomoću kamere mobitela.
2018-09-17
Završetak godine za fiskalne kase
Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da svake godine a prije izdavanja prvog računa u novoj godini morate napraviti završetak godine za fiskalne kase kako bi se brojač računa resetirao na 1.

Ovu promjenu morate nužno napraviti prije izdavanja prvog računa u novoj godini.

Upute za završetak godine se nalaze ovdje

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu godinu.
2018-01-01
Učitajte više
O namaDeno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas


DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
www.held.hr