Nalazite se ovdje:Mobilna rješenja
Video nadzor pomoću mobitela
Zaštitite svoj dom, vikendicu, plovilo, automobil pomoću starog android mobitela.
Program Nadzor pretvara Android mobitel u nadzornu kameru. Nakon što se pokrene program mobitel se prebaci u stanje hibernacije. U tom stanju ekran nije osvjetljen, tipke ne reagiraju (osim tipke za uključivanje), kamera je isključena a mobitel ne emitira nikakav signal. U tom stanju potrošnja baterije je minimalna i može trajati nekoliko dana. Za duži rad mobitel se može priključiti akumulator, punjač ili na mali solarni modul ako na lokaciji nema struje. Svaki mobitel dobiva jedinstveno korisničko ime a korisnik upisuje lozinku po izboru.

Slika se može preuzeti drugim android uređajem ili PC računalom spojenim na internet. Program koji se instalira na bilo koje PC računalo sa priključkom na Internet služi za preuzimanje slike tako da emitira zahtjev za sliku. Ukoliko se poklapa korisničko ime i lozinka sa zahtjeva mobitel uključuje kameru, slika, komprimira sliku u skladu sa kvalitetom iz zahtjeva, emitira komprimiranu sliku i ponovno prelazi u stanje hibernacije. Na mobitelu se na nikakav način ne vidi postupak slikanja i slanja slike. Stupanj kompresije koji se šalje u zahtjevu omogućava korisniku da prima slike manje rezolucije za vrijeme dok se ne dešava ništa značajno a da po želji poveća rezoluciju slike kad želi vidjeti detalje. Time se štedi baterija i GPRS promet.

Za primjer slika zadovoljavajuće rezolucije troši 9 do 12Kb prometa dok slika visoke rezolucije troši i preko 1Mb prometa. Vrijeme potrebno za preuzimanje slike na velikim udaljenostima uključujući i buđenje mobitela nije veće od 5s. Nakon što se mobitel probudi slijedeće slike dobivaju se u kraćem vremenu. Ako novi zahtjev ne uslijedi unutar minute iza prvog zahtjeva mobitel ponovno prelazi u mirovanje.

Nakon što se mobitel probudi slijedeće slike dobivaju se u kraćem vremenu. Ako novi zahtjev ne uslijedi unutar minute iza prvog zahtjeva mobitel ponovno prelazi u mirovanje.

Osim snimanja slike na zahtjev korisnika, aplikacija se može koristiti i kao detektor pokreta. Korisnik može sam odabrati razinu pokreta koju želi detektirati kao i kvalitetu slike koju želi primiti i u kojem vremenskom razmaku želi primati obavjesti nakon detekcije pokreta.
Fiskalna POS kasa
Mobilna fiskalna kasa i printer, za android uređaje, pogodna za frizere, beauty i wellness centre, dućane, taksiste, kafiće, dimnjačare, prodaja na tržnici, naplata parkiranja, iznajmljivanje ležajki
2018-09-17
Naplata parkiranja
Omogućava izdavanje parkirališne karte sa datumom i vremenom dolaska kodiranim u barcode koji se prilikom izdavanja računa očitava pomoću kamere mobitela.
2018-09-17
Završetak godine za fiskalne kase
Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da svake godine a prije izdavanja prvog računa u novoj godini morate napraviti završetak godine za fiskalne kase kako bi se brojač računa resetirao na 1.

Ovu promjenu morate nužno napraviti prije izdavanja prvog računa u novoj godini.

Upute za završetak godine se nalaze ovdje

Želimo Vam sretnu i uspješnu novu godinu.
2018-01-01
Učitajte više
O namaDeno d.o.o. je privatno poduzeće koje već više od dvadeset godina razvija različita programska rješenja za proizvodnju, trgovinu, ugostiteljstvo i knjigovodsvene servise Bavimo se i web programiranjem, izradom gotovih CMS rješenja, te smo napravili vlastito rješenje za web trgovinu. Napravili smo i niz aplikacija za android platformu poput video nadzora, paketne dostave, fiskalne kase, itd. Osim programskih rješenja tvrtka se bavi i proizvodnjom elektroničke opreme poput stroja za impregnaciju dokumenata, karata i drugih važnih osjetljivih papira, USB na 5 RS232 portova te niza drugih uspješnih proizvoda i usluga.

Svako od naših programskih rješenja stalno unapređujemo te imamo niz iznimno zadovoljnih klijenata širom Republike Hrvatske. Naš blagajnički softver, te naše programsko rješenje za knjigovodstvene servise i tvrtke svakodnevno se unapređuje i pratimo sve zakonske promjene, ali jednako tako i programske promjene.

U izuzetno kompetetivnom području razvoja knjigovodstvenog i blagajničkog softvera spadamo u tvrtke koje stalno šire bazu svojih zadovoljnih kupaca, te smo poznati kao tvrtka s jakom postprodajnom podrškom te još važnije s malim brojem pogrešaka u programiranju, tako da su svi naši proizvodi izuzetno robusni i ne podliježu padanjima sustava i sličnim problemima s kojima se suočava računalna industrija. Upravo to nas čini različitim i našim klijentima daje prijeko potrebnu sigurnost u svakodnevnom radu.

Kontaktirajte nas


DENO d.o.o. partneri i preporuke
Eodizajn d.o.o.
Studio za vrhunski dizajn, branding, dizajn web stranica, izradu kataloga.
www.eodizajn.hr
Servis Krček
Pouzdani servis za nabavu, instalaciju i održavanje Končar vešmašina.
Plinoservis Slunjski
Ovlašteni serviser Vaillant uređaja.
Markovac d.o.o.
Izrada tiskanih pločica
STOLAR
Proizvodnja vrhunskog namještaja i stolarije po mjeri
www.stolar.hr
HELD d.o.o.
Ukoliko trebate telefonske centrale, telefone, snimanje i postavljanje mreže.
www.held.hr